Vanliga frågor

Vad kostar båtresan till Gotland?

Det är olika beroende på när du väljer att åka, och såklart om du har släp, husvagn mm med dig. När du bokat din plats på evenemanget får du ett bekräftelsemail där en kod finns med som du använder när du bokar båtbiljetten. Du bokar biljetten muntligen och får då reda på var koden ger maximal rabatt.

Gäller försäkringen på motorcykeln?

Räkna inte med att den gäller. Vi kommer att blanda registrerade och oregistrerade fordon i de snabbare grupperna. Kontakta ditt försäkringsbolag och fråga.

Vem betalar om jag blir påkörd på banan?

Oavsett om du blir påkörd, eller om du kör på någon annan, bekostar du din egen motorcykel och utrustning. En deltagare kan inte kräva ersättning av vare sig andra deltagare eller arrangör (Det är såklart fritt fram att göra överenskommelser med den andra inblandade, men du kan inte kräva någonting).

Finns hjälp att få, om jag kör omkull och skadar mig?

Rättelse: Tidigare stod här att vi planerade att ha ambulans på plats, men det som står på startsidan stämmer. Det vill säga att vi har en utrustad medical car enligt SVEMOs rek. på plats. Om något allvarligt händer pausas körning tills helikopter eller ambulans ankommer.